Szlovén fordítás

Minőségi szlovén fordítást keres Kaposváron? A Bilingua Fordítóiroda Kaposváron gyorsan és megbízhatóan teljesíti minden igényét!
A Bilingua fordítóirodán keresztül anyanyelvi szlovén fordítóink a hét minden napján rendelkezésére állnak! Sokéves tapasztalatunk, rutinunk eredményeképpen szövegének fordítását szinte azonnal, átlagosan 24 órán belül elkészítjük! Így nálunk a határidős, sürgősségi esetek sem jelentenek akadályt! A megrendelés és átvétel is egyszerű, mindig az Ön kényelméhez igazítva intézzük ügyeit! Személyesen, elektronikusan és telefonon is kereshet bennünket! Így rengeteg időt és energiát spórolunk meg Önnek!

Szlovén anyanyelvű fordítók

Mivel a Bilingua kizárólag válogatott anyanyelvi fordítókkal dolgozik, szlovénről és szlovénra való fordítása is garantáltan színvonalas, hibátlan lesz. Őket a fordítandó szöveg és az Ön elvárásainak figyelembevételével rendeljük a szöveg mellé, így biztosítva, hogy a műfajban leghozzáértőbb szakember foglalkozzon vele. Ezért találunk minden típusú szöveg mellé olyan fordítót, akihez legtesthezállóbb a feladat, legyen az

  • egyéni (önéletrajz, erkölcsi bizonyítvány, végzettséget igazoló dokumentum, anyakönyvi kivonat, diploma, érettségi bizonyítvány)
  • jogi (ítélet, végzés, határozat, adásvételi szerződés, bérleti szerződés, cégkivonat)
  • pénzügyi (cégkivonat, árajánlat, üzleti levél, emailek)
  • marketing (honlap, webshop)
  • egészségügyi (kórházi zárójelentés, lelet, orvosi szakvélemény)
  • műszaki (használati utasítás, gépkönyv, biztonsági adatlap)

Az utóbbi években mindezen területen rengeteg szlovén fordítást készítettünk magánembereknek, cégeknek és vállalkozóknak egyaránt. Elégedettségüket többek között visszatérő ügyfeleink hűsége jelzi.

Hivatalos fordítás elérhető áron

A Bilingua fordítóirodában fix, mindössze a terjedelemtől függő tarifával dolgozunk. Ezek alanyi áfa mentes árak lévén lényegesen és tartósan a többi fordítóiroda díjtételei alatt tudnak maradni.
Ingyenes és azonnali árajánlatunkért keressen minket bizalommal!

Szlovén fordítások lektorálása

Lektoraink személyében is kizárólag gyakorlott anyanyelvi fordítókat kínálunk. Ők minden esetben a nyelv minden jegyét és gondolkodásmódját ismerve veszik kezelésbe szövegét. Segítenek mindig a legkedvezőbb kifejezést megtalálni, elkerülve a nyelvidegenséget. Stilisztikai segítségük minden fordítónak javára válhat.

Hiteles és hivatalos dokumentumok

A Bilinguánál rendkívül fontosnak tartjuk a fordítás színvonaláért való kezeskedést. Ezért látunk el minden általunk kiadott dokumentumot hivatalos bélyegzőnkkel és záradékunkkal.
Fontos azonban, hogy Ön meggyőződjön arról, hogy a fordítandó okmány típusa számára elégséges-e a hivatalos fordítás. Bizonyos külföldi okiratok hazai felhasználásakor ugyanis nem elegendő az általunk készíett hivatalos fordítás, hanem megkövetelik a drágább, csak az Országos Fordítóiroda által kiadott hiteles fordítást. Rendelés előtt célszerű lehet megkérdezni az ügyintézőt, hogy mit fogadnak el.