Angol fordítás Kaposvár

Angol fordító KaposváronHivatalos angol fordítás Kaposváron a Bilingua fordítóirodától, bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, műszaki és jogi szövegek fordítása gyorsan és precízen.

Irodánk egyik fő nyelve az angol, amire különböző dokumentumokat szoktunk fordítani. Ezek általában kisebb hivatalos fordítások, mint amilyenek például az érettségi vagy szakmunkás bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok fordítása, de elég gyakoriak a műszaki jellegű megbízások (gépkönyv, használati utasítás, biztonsági adatlap) és a jogi szövegek angol fordítása is (szerződés, határozat, végzés, megállapodás).

Hivatalos angol fordítás

Amennyiben valamely iratát külföldön szeretné használni, úgy a fordítást el tudjuk készíteni hivatalos formában is, ilyenkor ellátjuk azt irodánk pecsétjével és tanúsítjuk, hogy az angol szöveg mindenben megegyezik a magyar okirat szövegével. Az ilyen fordítást itthon hivatalos fordításként ismerjük, ez nem keverendő össze az Offi által készített hiteles fordítással, mivel annak elkészítésére csak nekik van jogosultságuk a jelenleg hatályos jogszabályok alapján.

Amennyiben az angol fordítást munkahelyhez, tanulmányokhoz használja, akkor az általunk készített hivatalos fordítás is elegendő külföldön, ha minket választ jelentős időt és pénzt tud megtakarítani magának, erről ön is könnyedén meggyőződhet majd.

A dokumentumot elég ha átküldi emailben, szkennelje be vagy fényképezze le a telefonjával, de ügyeljen rá, hogy látható legyen minden szöveg. A legtöbb esetben a rövidebb fordításokat (bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány, diploma, oklevél) 24 órán belül angolra tudjuk fordítani, a kész fordításról azonnal küldünk egy elektronikus verziót emailben, így ön már akár aznap láthatja, hogy néz majd ki a fordítás.

Részletes tájékoztatást szívesen nyújtunk a következő számon: 30 / 251 3868!

Weboldalak fordításaWeboldal fordítás angol nyelvre

Minőségi angol fordítás Kaposváron, gyorsan, precízen és kedvező árak mellett. Amennyiben szeretné, ha még több emberhez eljutna az üzenete a weboldalán keresztül, úgy bennünk megtalálta a megfelelő partnert a fordításhoz. Az elmúlt évek során számos kis- és középvállalkozás honlapját fordítottuk angolra, s a fordítás mellé gyakran hatékony keresőmarketing ötletekkel, tanácsokkal is tudunk szolgálni, aminek köszönhetően a közeljövőben még több látogató ismerkedhet majd meg a szolgáltatásával, termékével.

Az újsághirdetés a végét járja, az internet viszont hatalmas lehetőségeket rejt, aknázza ki ön is, ha hisz a termékében, szolgáltatásában, akkor célszerű azt minél szélesebb közönségnek bemutatni, hiszen ami működik itthon, az működhet a határ másik oldalán is. Legalábbis mi így gondoljuk, sőt!

Jogi fordítás, szerződések, határozatok

Angol anyanyelvű, jogász végzettségű munkatársunk rendkívül precízen vissza tudja adni egy-egy szerződés szövegét angol nyelven. Amennyiben bírósági végzésről vagy valamilyen hatósági határozatról van szó, azt is hatékonyan tudjuk kezelni. Önnek nincs más dolga, mint átküldeni a szöveget, mi megnézzük és azonnal (általában 2 órán belül) megküldjük az árajánlatunkat a részletekkel.

Műszaki fordítások, gépkönyv, használati utasítás

A műszaki fordítás megköveteli bizonyos kifejezések ismeretét, némi jártasságot az adott területen. Működésünk során számos gépkönyvvel, használati utasítással találkoztunk már, de fordítottunk biztonsági adatlapokat, megfelelőségi tanúsítványokat, karbantartási útmutatót és sok egyebet is angolról magyarra vagy fordítva. Küldje át a szöveget emailben, s mi hamarosan tájékoztatjuk a részletekről.

Bővebb információért kérem, hívjon most a 30 / 251 3868 számon!

Bilingua fordítóiroda Kaposvár, hivatalos angol fordítások készítése akár hétvégén is!