Szlovák fordítás

szlovak_muszaki_forditasHivatalos szlovák-magyar és magyar-szlovák minőségi szakfordítások gyorsan és egyszerűen

Kaposvári Bilingua Fordítóirodánkban a minőség alapvető, a gyorsaság pedig hozzá tartozik ahhoz a mai rohanó világhoz, amiben mindannyian élünk. Szakfordítóink anyanyelvi szintű fordításokat szolgáltatnak ügyfeleink számára, és az ügyfeleink által megszabott határidő keretein belül teljesítik a rájuk bízott fordítói feladatokat.

Hogyan zajlik a megrendelés?

Fordítóink minden hétköznap már reggel nyolctól fogadják az ügyfeleket telefonon (36-30-251-3868), e-mailen (info@bilingua.hu), vagy akár személyesen (7400 Kaposvár, Fő utca 70.) is. Először fordítóink megtekintik az ügyfelek által valamilyen formában eljuttatott lefordításra váró szöveget (akár papír vagy e-mail formájában, bármilyen formátumban), majd a szöveget felmérve megállapodnak egy árban az ügyféllel. A határidőt természetesen ügyfeleink szabják meg. Szakfordítónk számára a gyorsaság nem befolyásolja a minőséget, mindig igényes és pontos fordításokat adnak ki a kezükből. A már lefordított szöveget pedig bármilyen formátumban, ill. módon eljuttatják az ügyfél igényei szerint: postai úton, e-mailen keresztül. Amennyiben pedig ha ügyfelünk szeretné személyesen átvenni a fordítást, akkor a hét bármelyik napján, reggel nyolctól a rendelkezésére állunk az irodánkban (7400 Kaposvár, Fő utca 70).

Fordításaink széles szakterületi skálán mozognak így bármilyen szlovák-magyar illetve magyar-szlovák fordítást vállalunk, legyen az akár:

 • műszaki, jogi és gazdasági dokumentumok;
 • használati útmutatók;
 • kézikönyvek;
 • hivatalos üzleti dokumentumok;
 • kivonatok, kimutatások;
 • szerződések;
 • motivációs levelek;
 • önéletrajzok;
 • orvosi szakszövegek;
 • weboldalak;
 • műfordítások; és még sorolhatnám.

Ha bármilyen kérdése lenne, csak hívja az alábbi telefonszámunkat: 36-30-21-99-300, vagy írjon nekünk a következő e-mailcímre: info@bilingua.hu. Irodánkban pedig készséggel állunk minden ügyfelünk a rendelkezésére: 7400 Kaposvár, Fő utca 70.

Milyenek az árak és mik a fizetési módok?

Áraink függnek a lefordítandó szöveg terjedelmétől, továbbá a határidő szorításától; ám a Bilingua Fordítóiroda Kaposvár mindig törekszik a minőségre és a gyorsaságra, arra, hogy az ügyfelek mindig elégedettek legyenek.

A fizetés történhet személyesen, készpénzzel vagy banki átutalással. Természetesen, PayPalon keresztül is fizethet, amennyiben az kedvezőbb.

A szlovák nyelvről dióhéjban:

 Több mint 6 millióan beszélik ezt az indoeurópai nyelvcsaládba tartozó, balti szláv nyelvet, amely már 2004 óta az Európai Unió egyik hivatalos nyelvévé vált és így még szélesebb körben terjedt el a használata Európa szerte. Jelentős szlovák ajkú népesség található Szlovákián kívül Csehországban, Magyarországon, Romániában is.

Részletekért hívjon minket!