Román fordítás

Gyors, pontos, hivatalos román fordításra vágyik elérhető áron, Kaposvár közelében? Keresse a Bilingua Fordítóirodát!

Anyanyelvi fordítóink románról és románra történő páratlan minőségű munkáját kínáljuk magánszemélyeknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak, illetve cégeknek. Mi lényegesen az átlag fordítóirodák tarifája alatt dolgozunk, áraink fixek, áfa mentesek, a díj összege mindössze a szöveg terjedelmének függvényében alakul. Díjmentes árajánlatért keresse irodánkat, és a dokumentum hosszát figyelembe véve mi azonnal küldjük ajánlatunkat. Amennyiben áraink megfelelnek Önnek, mi azonnal kezelésbe vesszük a fordítandó szöveget.

Román nyelvű tolmácsaink állnak rendelkezésére!

Válogatott román nyelvű fordítóink között minden típusú és hangvételű szövegre megtaláljuk a legmegfelelőbbet. Irodánk és a jó fordítás titka egyaránt az, hogy szakembereink és anyanyelvi fordítóink, illetve lektoraink egyetértésben, egymást ellenőrizve dolgoznak. Így nem csak a hibázás lehetőségét zárjuk ki, de a szöveg minden lehetséges pontatlanságának, nyelvidegenségének esélyét is.

Hiszen más képességet, ismeretanyagot igényel pl. egy román nyelvű hivatalos szakszöveg, és egy kötetlenebb levél román nyelvű fordítása. A Bilingua sokéves gyakorlata szinte minden fordítandó szövegtípusra kiterjed.

Mit fordítunk?

  • Jogi szövegeket (szerződés, bírósági iratok, jegyzőkönyvek, ítélet, végzés)
  • Üzleti dokumentumokat (cégkivonat, társasági szerződés, aláírásminta, emailek)
  • Műszaki szövegeket (gépkönyv, biztonsági adatlap, használati utasítás)
  • Honlap, weboldal tartalmát (webshopok fordítása, lokalizációja)
  • Hivatalos fordítás (erkölcsi bizonyítvány, érettségi, oklevél, anyakönyvi kivonat, diploma)

Fordítás rendelése

A rendelés gyors, egyszerű és felhasználóbarát, intézheti telefonon a +36-30/251-3868-as számon és elektronikusan is, info@bilingua.hu e-mailcímen. Sürgősségi, és határidős eseteket is vállalunk. Rengeteg tapasztalat eredménye az a rutin és precizitás, mellyel ügyfeleinket és szövegeit kezeljük, és amelynek hajszálpontos fordításaink, elégedett ügyfelek tömege az eredménye. A garancia és referencia érdekében a dokumentumokat mindig irodánk hivatalos pecsétjével és záradékkal látjuk el!

Román nyelvű fordításért Kaposváron hívja minket bizalommal!